Правильно стригти і смачно готувати: у Дніпрі закінчується відбір на конкурс профмайстерності

Участь у конкурсі беруть студенти профтехучилищ від 18 до 22 років

У Дніпрі до кінця підходить відбір студентів, які поїдуть представляти Дніпропетровську область на всеукраїнському конкурсі фахової майстерності "WorldSkills Ukraine 2019" в Київ. Всього на змагання вирушать 13 дніпрян. Про це повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, участь у конкурсі беруть студенти профтехучилищ від 18 до 22 років. Їм доведеться продемонструвати свій професіоналізм і виконати декілька практичних завдань.

"Регіональний відбір на конкурс провели у два етапи. У листопаді визначили переможців за 11 основними компетенціями: зварювальні та слюсарні роботи, кулінарне мистецтво, експлуатація важкої техніки та інші. У грудні ще за двома категоріями: "Перукарське мистецтво" і "Технологія моди", — відзначили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

На конкурс до Києва, який відбудеться у квітні 2020-го, студенти вирушать з Дніпра, Кам'янського, Нікополя та Кривого Рогу. Їм буде потрібно показати свою майстерність у 13 номінаціях.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі нагородили учасників конкурсу розвитку міста "Бюджет участі". Цього року переможцями стали 68 авторів, які подали 107 проектів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися