На Дніпропетровщині знайшли бойову частину ворожої ракети (ФОТО, ВІДЕО)

На полях Дніпропетровщини вибухотехніки продовжують збирати уламки нерозірваних російських ракет

Після чергової російської атаки на Дніпропетровщину на полі у Криворізькому районі була виявлена бойова частина керованої авіаційної ракети Х-59. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

27 березня за допомогою спецтехніки її завантажили у поліцейський пікап та вивезли на полігон. Методом контрольованого вибуху, з дотриманням усіх заходів безпеки, небезпечний уламок підірвали.

Правоохоронці наголошують громадянам: у разі виявлення будь-яких уламків не підходьте і не чіпайте їх - одразу повідомляйте про знахідку до поліції.


Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Дніпрі була стрілянина: що відомо

Учора на спецлінію 102 надійшло повідомлення про стрільбу у Самарському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася. У заявника з невідомим стався конфлікт. Що було далі – читайте за посиланням.

Читайте також: На Дніпропетровщині проводять рейди по людним місцям

Рятувальники та правоохоронці проводять превентивні заходи серед населення з метою попередження пожеж в екосистемах, дитячого травматизму під час шкільних канікул, а також роз’яснюють, як діяти під час оголошення "Повітряної тривоги". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Для Дніпра та області передали благодійну допомогу: хто отримає

Технічне оновлення навчальних закладів триває. Дніпропетровщина отримала 420 потужних ноутбуків від благодійників та агентства міжнародного співробітництва Японії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ДніпрОВА Сергія Лисака. Хто отримає допомогу – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися