У Дніпрі сталася трагедія (ФОТО)

Сьогодні вранці загинула жінка у Дніпрі

Вранці до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Віктора Троценка Новокодацького району міста Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що в квартирі на останньому поверсі, горить майно на площі 6 кв. м.

Під час ліквідації займання, співробітники ДСНС виявили тіло жінки.

Полум’я ліквідовано о 05:49.

До гасіння пожежі залучено 11 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі судитимуть військового: що він скоїв

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону до суду спрямований обвинувальний акт стосовно начальнику групи однієї з військових частин. Йому інкримінують одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що старший лейтенант вимагав та отримав 600 тисяч гривень від підлеглого військовослужбовця за нестворення перешкод у нарахуванні грошових коштів, за так званні "бойові", чотирьом військовослужбовцями його підрозділу.

Що буде військовому – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра з’явилися ворожі шеврони з триколорами: подробиці

У центрі Дніпра активісти вимагають демонтувати пам’ятник Герою Радянського Союзу Василю Маргелову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Як на ньому опинилися ворожі шеврони – читайте та дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися