Окупанти не припиняють бити по Дніпропетровщині: де сталися «прильоти»

Від самого ранку в області не припиняються обстріли

Після опівночі ворог атакував Нікопольщину. Агресор вдарив по Червоногригорівській громаді. Застосував важку артилерію. Люди неушкоджені. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Дніпропетровскої ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Він повідомив, що цілять по району окупанти і з самого ранку. Спрямували два дрони-камікадзе на Нікополь.

Попередньо, в результаті влучання загиблих та постраждалих немає.

На решті території області минулося без прильотів.

Неспокійною видалася і неділя для Нікопольщини. Ворог гатив по тамтешніх населених пунктах. Атакував їх 15 дронами-камікадзе. Тричі застосовував важку артилерію.

Через це у самому Нікополі сталося займання. Горів дах у будівлі, яка не експлуатується. Вогонь надзвичайники приборкали. Також у двох адмінбудівлях вибило вікна. Пошкоджені магазин і господарська споруда.

Понівечило й приватний будинок у Червоногригорівській громаді. Ще у трьох наслідки обстрілів з'ясовують. У Марганецькій, Мирівській та Покровській сільській.

На щастя, повсюди минулося без загиблих і постраждалих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці житлового масиву в Дніпрі постійно скаржаться на ринок

Черговий по місту, за зверненнями місцевих, проінспектував ринок на ж/м Парус. Мета – контроль і підтримка належного санітарного стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

За словами заступника директора - начальника управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міськради Ярослава Криська, інспектування за скаргами містян проводять на регулярній основі. Що виявили цього разу – читайте за посиланням.

Читайте також: Екологи перевірили воду у річці Дніпро: що виявили



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися