Куди піти в Дніпрі: найцікавіші події серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться у серпні в Дніпрі. Тут є концерти, виставки, спектаклі, шоу та багато інших івентів. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки. 

Куди піти в Дніпрі в серпні:


ВІЛЬНИЙ СТЕНДАП

Вільний стендап - це гумористичний захід, де коміки перевіряють щойно написані актуальні стендап монологи.  Програма 18+. 

Коли: 4 серпня, 18:30

Де: First Wave, вул. Короленка, 3а

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Виставка Дисторшн LIVE

Виставка Дисторшн - музичний проєкт, який поєднує агресивну електроніку, живі барабани, гітари, та елементи нойзу, панку і брейк-біту. В результаті чого народжується дещо, що виходить за стіни вищесказаного. А шаманські кульгаві тексти тільки додають ще більше навіженості. Це те, що огризається, але по-своєму приваблює.

Коли: 11 серпня, 19:00

Де: Spalah Rooftop, вул. Грушевського, 10

Вартість: донат від 200 грн

Подробиці за посиланням 


Екскурсія "Дніпро Віленського"

Цього разу на вас чекає маршрут присвячений архітектору С.В. Віленському, який працював у місті на початку XX ст. Більшість його робіт збереглась, їх ми і подивимось під час нашої прогулянки.

Ви дізнаєтесь:

- про будинок Еля;

- про ряди Троїцького базару;

- чим цікавий готель "Асторія";

- про родину купців Бабушкіних;

- про прибутковий будинок Андрієвських;

- про особливості архітектурного стилю модерн.

Коли: 11 серпня, 17:00

Де: бираємось на розі пр. Лесі Українки і вул. Ю. Савченка (поруч з обласною бібліотекою).

Вартість: 150 грн 

Подробиці за посиланням 


Вистава "Вій"

Найважче у житті встояти перед спокусою. Та чи завжди покаяння позбавляє кари?... Наймістичніша історія про найпотаємніші та найтемніші куточки людської душі. Налякати сучасного глядача важко, але… Багатогранна та прониклива гра акторів, моторошні декорації, вражаюча постановка не залишить байдужим жодного глядача і ви не помітите, як мороз пробігає у вас за коміром.

Коли: 13 серпня, 18:00

Де:  Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Міша Крупін. Концерт на даху Менори

Приходьте разом заспівати улюблені пісні. Зарядитися шаленою енергією яскравої суміші іронії, щирості, одеського фольклору, репу, блюзу та джазових мотивів. І підтримати наших Героїв-військових! Адже за кошти з продажу квитків будуть придбані автівки, амуніція і все найнеобхідніше, що потрібне українським захисникам на передовій, про що Міша Крупін традиційно особисто відзвітує на своїй сторінці. Концерт буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів!

Одкровень і сюрпризів буде чимало.

Коли: 15 серпня, 19:00

Де: дах Менори, вул. Шолом-Алейхема, 4/26.

Вартість: від 490 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Люче і Фелікс"

За п’єсою Лаури Черняускайте "Люче ковзає". Ця історія про зв’язок між минулим та майбутнім, відповідальність у стосунках та процес прощення. Фелікс і Люче, перебувають у шлюбі п’ять років, але не мають дітей. Люче вирішує покинути чоловіка, незважаючи на свою любов до нього. Залишившись сам, Фелікс занурюється у спогади про свою юність та пригадує всі родинні розчарування. Можливо ці побоювання приводять його до краю. Він пиячить, зваблює заміжніх жінок, але не знаходить гармонії. Але герої знаходять себе саме в той момент, коли замість того, щоб розглядати своє оточення, починають дивитися в одному напрямку. Ми зануримо вас у складні емоційні переживання героїв і глибоке розмірковування про сенс життя, цінність родинних зв’язків та важливість внутрішнього примирення.

Коли: 18 серпня, 16:00

Де: Дніпровський академічний театр драми та комедії, проспект Дмитрия Яворницкого, 97

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Балет-феєрія на 2 дії "Лісова пісня"

Балет, створений композитором М. Скорульским, став візитною карткою українського хореографічного мистецтва. В ньому є все що може зацікавити справжніх поціновувачів балету: романтичний сюжет, фантастична основа, поєднана з фольклорним колоритом, мотиви та інтонації народних пісень та танців — це справжня танцювальна поема.

Коли: 22 серпня, 18:00

Де: Дніпровський театр опери та балету, проспект Дмитра Яворницького, 72А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт SHUMEI в Дніпрі 

Визнаний талант на українській музичній сцені. Композиції про головне та найдорожче. Подія, що зближує та дарує віру у світле майбутнє. SHUMEI (Олег Шумей) – яскравий представник новітньої української музики. У співакові поєдналися молодість, харизма й талант. Концертні програми артиста складаються як з проникливих авторських робіт, так і з майстерних каверів.

Коли: 22 серпня, 19:00

Де: клуб Bartolomeo,

Вартість: від 560 грн

Квитки за посиланням 


Театральна казка для дорослих в 3-х діях

"Принцеса Турандот (опера)"

Принцеса Турандот, красуня з Піднебесної, ненавидить чоловіків. Мало того, що принцеса зневажає сильну стать, - вона ще і женихів відправляє на плаху, де безжальні кати рубають їм голови. Але в один казковий день в Пекіні з'являється таємничий принц, який жаром своєї любові розтопить крижане серце принцеси. Тривалість вистави 2 год.

Коли: 23 серпня, 18:00

Де: Дніпровський театр опери та балету, проспект Дмитра Яворницького, 72А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Віднесені вітром"

Сюжетні ліній твору розгортаються навколо життя трьох доньок сім’ї Бортко. Кожна з них має різне ставлення до війни і відповідним чином формує своє життя. Зокрема головна героїня вистави - Христина - закохана в одруженого чоловіка, який перебуває в полоні. Щоб визволити коханого, Христина вчиняє дії, котрі прямо засуджуються суспільством. Але незважаючи на осуд загалу та власної сім’ї дівчина діє зухвало, наполегливо та навіть нахабно. Вона розуміє, що має жити і робити все можливе тут і сьогодні, не відкладаючи на завтра - адже може бути вже занадто пізно.

Коли: 24 серпня, 16:00

Де: Дніпровський академічний театр драми та комедії, проспект Дмитра Яворницького, 97

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Драма-феєрія на 2 дії "Лісова пісня"

Лісова пісня про те, що б сказала людська душа, якби могла говорити… Ви маєте це відчути! Ви нарешті збагнете, яке послання у цьому творі лишила нам Леся Українка та остаточно полюбите "Лісову пісню" і більше ніколи не забудете як вона звучить.

Фантастичне світло. Глибоке музичне оформлення. Оригінальний текст. Неймовірно красиві костюми та акторська гра, що заставляє тамувати подих…

Коли: 25 серпня, 16:00

Де: Дніпровський академічний театр драми та комедії, проспект Дмитра Яворницького, 97

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


SYMPHONY ORCHESTRA

Саме музика робить фільм по-справжньому живим, захоплюючим, незабутнім. Вона, немов головна героїня, веде нас за собою крізь сюжет, підказуючи, що відчувати в кожен момент, "домальовує" образи персонажів, роблячи їх багатогранними та об’ємними. А найкраща кіномузика стає справжньою класикою, живучи окремо від фільму. Цього вечора вас чекає концерт, де прозвучать найвідоміші та найулюбленіші саундтреки до голлівудських фільмів.

Коли: 28 серпня, 19:30

Де: Менора, вул. Шолом-Алейхема, 4/26

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Балет "Тисяча та одна ніч"

Балет за мотивами арабських казок. Балет "Тисяча і одна ніч" поставлений за мотивами знаменитих арабських казок і притч, які розповідала красуня Шехерезада царю Шахріяру, про пригоди Синдбада-мореплавця, про Птаха Рухх, про Аладдіна і принцесі Будур, про Алі-Бабу і сорок розбійників. У цьому балеті сплелися воєдино казковий і реальний світ, вигадка і справжні почуття і пристрасті. У ньому є все, чим вабить, зачаровує і дражнить уяву таємничий Схід: прекрасна наївність вічної казки і її мудрість, спекотні східні пристрасті, нега, чуттєвість. І, звичайно, любов! Любов всеперемагаюча, бажана, справжня, єдина, здатна долати будь-які перешкоди.

Коли: 30 серпня, 18:00

Де: Дніпровський театр опери та балету, проспект Дмитра Яворницького, 72А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт MAX BARSKIH у Дніпрі

Чим вирізняються концерти MAX BARSKIH? На них завжди солдаут та просто неймовірна атмосфера. Співак вміло використовує власну енергію та харизму. Яскрава хореографія та потужний голос роблять виступи Макса Барських незабутніми.  

Коли: 31 серпня, 19:00

Де: Bartolomeo Best River Resort, вул. Набережна Перемоги, 9б

Вартість: 1800 грн

Квитки за посиланням 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися