На Дніпропетровщині затримано ґвалтівника: подробиці

Затримано мешканця м. Кам’янське, який зґвалтував неповнолітню дівчину

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом зґвалтування неповнолітньої дівчини (ч. 3 ст. 152 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, ввечері на одній із вулиць міста підозрюваний побачив 16-річну дівчину та почав переслідувати.

Наздогнавши неповнолітню та застосувавши силу, зґвалтував її.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі за погодженням прокурора судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Через удар по ГЕС стався витік нафтопродуктів у Дніпро

Внаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктів у водний об'єкт р. Дніпро, фахівцями Інспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної екологічної інспекції Південного округу.

Читайте також: Окупанти атакували Дніпро та область: деталі (ФОТО)

Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано різними видами озброєння та застосовував комбіновані типи ракет. За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися