Образився на дружину та «замінував» власний будинок: що буде мешканцю Кам’янського

Псевдозамінування будинку у Кам`янському районі: слідчі повідомили 30-річному чоловіку про підозру

Після сімейної суперечки чоловік образився на дружину та повідомив про замінування власного будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці, обстежили приміщення домоволодіння та прилеглу територію. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Поліцейські спільно зі співробітниками Управління СБУ зʼясували, що до повідомлення про замінування причетний 30-річний житель одного із селищ Кам`янського району. Поліцейські вилучили у зловмисника мобільний телефон, з якого надійшло повідомлення.

26 березня за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження обʼєктів власності). Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати. Чи вдалося це йому, та ким виявився злочинець – читайте за посиланням.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися