Сьогодні в Дніпрі немає води та світла: що робиться

Комунальні служби Дніпра проводять планові та аварійні роботи в місті

Станом на 10:00 бригади КП "Дніпроводоканал" уже проводять аварійні роботи за такими адресами:

- вул. Ю. Кондратюка, 110, припинено водопостачання на вулицях: Ю. Кондратюка, 56-110, вул. Велика Діївська, 3, 7, 17, 29, Сталеварівська та провулках: Лікарняний, Старолікарняний;

- просп. Д. Яворницького, 2, припинено водопостачання на просп. Д. Яворницького, 2, 4, 6.

Подачу води за вище вказаними адресами буде відновлено після завершення робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Без відключення води комунальники уже працюють на очищенні засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли за заявками містян до "Контакт-центру" Дніпровської мерії.

Станом на цей час підвищувальні та насосно-фільтрувальні станції працюють у штатному режимі. Аварій чи знеструмлень немає.

Станом на цей час всі об'єкти теплопостачання КП "Теплоенерго", КП "Коменергосервіс" та КП "Жилсервіс-Дніпро" працюють у звичному режимі та забезпечують теплом всі будинки, які обслуговують котельні цих комунальних підприємств.

Бригади КП "Дніпроводоканал" працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК 25 березня до 17:00 припинено подачу електроенергії  за такими адресами:

- вул. Квартальна: 11, 13, 17, 25, 27, 29, 31, 37;

- вул. Інженерна: 2-А, 4, 6;

- вул. Казакевича: 1-4;

- просп. Богдана Хмельницького: 113, 115, 118-Д, 119-133 (непарні).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпропетровській області зросла кількість загиблих внаслідок обстрілу

До шести зросла кількість жертв ворожого ракетного удару по Кривому Рогу 12 березня. Сьогодні вночі у лікарні від отриманих поранень помер 59-річний чоловік. Про це повідомив міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпропетровській області з’явилися "зуби дракона"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися