У Дніпрі орудують вандали: що пошкодили на цей раз

Недобросовісні містяни обікрали мобільне укриття

Директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Олексій Самілик, який 3 квітня був черговим по місту, перевірив стан залізобетонного укриття по вул. Набережна Заводська, 137-Д. Воно розраховане на 20 людей. Укриття в черговий раз постраждало від дій вандалів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію

Тут відсутнє освітлення, покажчик аварійного виходу. Також вандали вирвали пандус.

"Це вперше, коли вандали викрали пандус у мобільному укритті. Випадки вандалізму у Дніпрі саме в укриттях є для нас великою проблемою. Усього постраждало близько 50 укриттів. Цьогоріч ми змогли відновити освітлення у 7 укриттях на загальну суму 90 тис. грн. Тож, користуючись нагодою, звертаємося до дніпрян з проханням дбайливо ставитись до міського майна. Адже все це для вашого комфорту та безпеки", — підсумував Олексій Самілик.

На сьогодні у Дніпрі встановлено 123 захисні залізобетонні споруди в районі зупинок громадського транспорту та в районі масових скупчень людей. У 2022 році було встановлено 36, у 2023 — ще 87 (з них на позиціях військових — 36 шт.). Кожна споруда облаштована біотуалетом, урною для сміття та лавками для сидіння всередині, підключена до світла. Їх щоденно прибирають комунальники. Щодо біотуалета, то його комунальники обслуговують через день, а двічі на тиждень його миють. Також за потреби всередині приміщення обробляють усі поверхні для ліквідації неприємного запаху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі та області з 1 квітня розпочала діяти заборона

З 1 квітня в області діють обмеження на рибальство. Дозволене тільки любительське. Використовувати слід не більше двох гачків або спінінг з однією штучною приманкою. Максимальний улов – 3 кг. Та бонус – одна рибина. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Порушникам доведеться компенсувати заподіяну шкоду. Сплатити штраф до 680 грн. Та додатково – за кожну рибину. За плітку чи краснопірку потрібно віддати понад півтори тисячі гривень. А найдорожче обійдеться сом – більше 5 тисяч. Тих, хто під час нересту займатиметься промисловим виловом, очікує кримінальна відповідальність. До 51 тисячі гривень стягнень або обмеження волі до 3 років, з конфіскацією знарядь та всього добутого.

До якої дати діятиме заборона – читайте за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

4 квітня 2024, 16:53

Ледовый дворец растаскивают каждую ночь, а теперь и днём ! Ни охраны , ни полиции. Властям города надо что-то с этим делать!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися